Сингъл и щастлива: Шакира чукна 47 с... нови бузи! (СНИМКИ)

Шакира стана на 47 години, но не й личи!

https://goreshto.net/svyat/singal-i-shtastliva-shakira-chukna-47-s-novi-buzi-snimki/126728 Goreshto.net
Сингъл и щастлива: Шакира чукна 47 с... нови бузи! (СНИМКИ)

Шакира стана на 47 години, но не й личи!

Много жени мечтаят да са на мястото на Шакира. Не, не заради проваления й брак с Жерар Пике, разбира се, а заради визията на латино дивата, която прилича на 30-годишна хубавица, въпреки че на 2 февруари чукна 47 лазарника.

Шакира е от певиците, които макар да са световни звезди, нямат пластични операции, да не говорим за свински джуки, силиконови бомби или изкуствени чипи носове... Единственото, което е ново при нея и което личи на някои от новите й снимки, са "ремонтираните" бузки.

Шаки май си е поставяла филъри в скулите, но на нейните години подобно начинание не е странно, а и е "пипнато" добре. Очевидно е, че при Шакира не става дума за козметични или пластични интервенции, а за страхотен ген, който я поддържа млада, дори и гонейки 50-така. Като имаме предвид, че дори някои 35-годишни жени не могат да се похвалят със същото, как да не й кажем евала?!

Шакира показа, че е силна и че обича себе си и живота си, въпреки удара, който й нанесе любимият й мъж. Да, Пике й изневери и се хвана с друга, но певицата не си позволи да посърне, да се затвори и да се "сбобичоса". Много дами трябва да взимат пример от нея.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.