Скандалът на годината! Клара Чиа към Шакира: Вещица в менопауза!

Клара Чиа започна да отвръща на ударите на Шакира!

https://goreshto.net/svyat/skandalat-na-godinata-klara-chia-kam-shakira-veshtica-v-menopauza/109662 Goreshto.net
Скандалът на годината! Клара Чиа към Шакира: Вещица в менопауза!

Клара Чиа започна да отвръща на ударите на Шакира!

Бившата и настоящата се хванаха за гушите, макар и засега само вербално. Скандалът на годината се разгоря между двете жени на Жерар Пике - Шакира и Клара Чиа, която показа, че е търпяла достатъчно и повече няма намерение да го прави.

Знаем, че след като Пике се загаджи с 23-годишната Клара и показа на всички, че това не е било просто авантюра, а любов, засегнатата Шакира избухна с няколко парчета. Песни, в които откровено плюе по новата двойка и я обижда.

"Мъртъв комар" - така нарече Шакира своята съперница, като още я сравни с Касио, който Пике предпочел пред Ролекса - сиреч пред нея. Е, след като преживя твърде болезнено последните месеци, Клара се реши да отговори на латино дивата. И го направи по най-гадния начин.

"Стара и злобна вещица в менопауза" - така Чиа и нейните приятели, а и последователи в нета започнаха да наричат Шакира. По всичко личи, че войната между двете не само няма да приключи скоро, но и все повече ще се разгаря.

Междувременно Жерар Пике остави Клара в Испания, за да замине при Шакира в Щатите и по-точно при синовете им. Наясно сме, че певицата определи конкретни дни, в които бившият й има правото да се вижда с момчетата, но не и да ги извежда от страната.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.