След като овърша всички млади и амбициозни старлетки, Лео ди Каприо се върна при Джиджи Хадид

Изглежда красавицата се е стреснала, че ще изпусне апетитната хапка

https://goreshto.net/svyat/sled-kato-ovarsha-vsichki-mladi-i-ambiciozni-starletki-leo-di-kaprio-se-varna-pri-dzhidzhi-hadid/110228 Goreshto.net
След като овърша всички млади и амбициозни старлетки, Лео ди Каприо се върна при Джиджи Хадид

Изглежда красавицата се е стреснала, че ще изпусне апетитната хапка

След като в последните няколко месеца холивудският ас Лео ди Каприо овърша де що има млада и амбициозна старлетка, се върна отново при Джиджи Хадид. Двамата бяха забелязани заедно на парти след годишния „Мет Гала“ бал.

 

През есента двамата движиха заедно известно време, преди носителят на „Оскар“ да се насочи към по-млади и дащни дами, те отново бяха заподозрени, че са заедно.

Вътрешен човек издава за „Дейли Мейл“, че двамата се срещат ежеседмично. Припомняме, че информацията в медиите за романса на 48-годишният Лео ди Каприо и 27-годишната Джиджи Хадид се появи през септември 2022 г.

 

Само месец по-късно обаче стана ясно, че Джиджи го е отсвирила, тъй като 2-годишната й дъщеричка Кай от певеца Зейн Малик, е основният й приоритет. Изглежда обаче е променила решението си. Най-вероятно е осъзнала, че рискува да изпусне апетитна хапка, предвид факта, че холивудският ас бе забелязан в компанията на десетки старлетки през изминалите месеци.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.