След скандалната си книга: Бритни Спиърс публично се извини на Джъстин Тимбърлейк! (СНИМКИ)

Бритни Спиърс написа доста скандални неща в автобиографията си!

https://goreshto.net/svyat/sled-skandalnata-si-kniga-britni-spiars-publichno-se-izvini-na-dzhastin-timbarleyk-snimki/126320 Goreshto.net
След скандалната си книга: Бритни Спиърс публично се извини на Джъстин Тимбърлейк! (СНИМКИ)

Бритни Спиърс написа доста скандални неща в автобиографията си!

Принцесата на попа, както я наричаха, Бритни Спиърс преди месеци разбуни духовете и взриви света със своята книга. Това е автобиографична книга на Брит, в която тя признава, че не е скрила нищо - от детството, до славата, цената на славата, любовта, разбитото сърце отношенията с родителите й, тормоза на баща й, алкохола, дрогата и изобщо всичко, което е преживяла през съзнателния си живот.

Едно от най-шокиращите неща, които Спиърс написа е, че когато е била гадже на Джъстин Тимбърлейк и е била лудо влюбена в него, тя е заченала. Бритни пише, че е била изплашена, да, защото е била твърде млада, но е обичала Джъстин и е искала да роди бебето.

Той обаче я накарал да направи аборт, защото двамата тъкмо били в разцвета на кариерите си, а и били прекалено млади за семейство - както й обяснявал Джъстин. Бритни направила аборт, а после изпаднала в тежка депресия, търсейки утеха в алкохола...

Именно за тези си разкрития днес тя се извини публично на Тимбърлейк и го написа в мрежата. Бритни призна, че не е искала да нарани никого с това, което е разказала в своя роман и че ако има някой засегнат, тя го моли за прошка. А после призна, че страшно харесва музиката на Джъстин.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.