СТИГА, БЕ: 94-годишният Клинт Истууд погреба 61-годишната си приятелка и си хвана ново гадже! (ВИЖ ТУК)

Клинт Истууд е на 94 и срещна нова любов!

https://goreshto.net/svyat/stiga-be-94-godishniyat-klint-istuud-pogreba-61-godishnata-si-priyatelka-i-si-hvana-novo-gadzhe-vizh-tuk/144253 Goreshto.net
СТИГА, БЕ: 94-годишният Клинт Истууд погреба 61-годишната си приятелка и си хвана ново гадже! (ВИЖ ТУК)

Клинт Истууд е на 94 и срещна нова любов!

Това не е за вярване, но е факт. Мнозина не могат да срещнат любовта на по 20 години, а Клинт Истууд е намери за пореден път и то на преклонната възраст от 94 лазарника.

Да, актьорът е на 94 и само преди няколко месеца погреба дългогодишната си приятелка Кристина Сандера, която си отиде на 61 години. Какво нещо е съдбата, нали?! Повече от 30 години разлика, а ето, че легендата на киното е здрав, прав, че и влюбен отново, малко след като "овдовя".

С Кристина нямаха брак, но той я определяше като много добра, разбрана и грижовна жена, за която ще му бъде тъжно. Е, очевидно не чак толкова тъжно, щом бързо-бързо си намери друга.

За новото му гадже не се знае нищо, освен, че Клинт вече я е представил на семейството си и я е завел наскоро в своя хотел в Кармел - Калифорния. Двамата се държали за ръце и изглеждали много влюбени. Е, дали тя е влюбена в него, или в името и парите му, това е друг въпрос. Но трябва да признаем, че Истууд си е мъж и половина, макар и на 94.

През живота си той има доста връзки, както и цели осем деца, родени от шест различни жени. Клинт има два брака в по-ранните си години и после повече не се е решавал на тази стъпка.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.