„Терминаторът“ вбеси децата си, оставя наследството си на извънбрачно дете

Четирите деца и бившата му съпруга обмислят съдебна битка

https://goreshto.net/svyat/terminatorat-vbesi-decata-si-ostavya-nasledstvoto-si-na-izvanbrachno-dete/111396 Goreshto.net
„Терминаторът“ вбеси децата си, оставя наследството си на извънбрачно дете

Четирите деца и бившата му съпруга обмислят съдебна битка

Напрежението в семейството на Арнолд Шварценегер, киноикона и бившият губернатор на Калифорния, е достигнало критична точка, според информацията от клюкарската платформа TMZ. Четирите деца на Шварценегер от брака му с Мария Шрайвър, племенничка на Джон Кенеди, са обявили война на Арни, след като научили, че той планира да остави цялото си наследство на своето извънбрачно дете, Джоузеф Баена.

 

Богатството на Арнолд Шварценегер се оценява на около 450 милиона долара и, според близки източници, той възнамерява да остави всичко на Джоузеф. 25-годишният младеж е син на Шварценегер и домашната му помощница Пати Баена. Когато Шварценегер научил за бременността на Пати през 1994 г., той й заплатил, за да напусне Калифорния. Въпреки това, скандалът избухна в медиите през 2011 г.

 

"Арнолд се чувства изключително виновен, че момчето не е знаело до 13-тата си година кой е баща му, и се опитва да наваксва по всякакъв начин. За разлика от другите му деца, които са типични аристократи от фамилия Кенеди, Джо е мъжкар като него и единствен последва стъпките му в културизма", споделя приятел на Шварценегер.

 

Терминаторът планира да остави огромното си наследство на Джоузеф, тъй като смятал, че другите му четирима наследници са добре осигурени. Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър ще получат около 300 милиона долара, които Шварценегер плати на майка им при развода. Катрин дори е омъжена за суперзвездата от "Марвъл" Крис Прат, който също разполага с огромно богатство.

 

Въпреки това, децата на Шварценегер не приемат загубата на огромното наследството добре. Те се сговарят с майка си за това как да съдят Арнолд, а с Джоузеф се отнасят като към слуга. "Тези разглезени задници освен всичко май са и расисти и смятат Джо за втора ръка човек, защото майка му е с по-тъмен цвят на кожата Жалко за тях, защото Джоузеф е страхотен пич и губят от липсата на контакт с него Той е истинският продължител на името Арни", споделя източник от TMZ.

 

Разделението в семейството става ясно по време на премиерата на новия сериал на Шварценегер за Netflix, "ФУБАР". На червения килим законните му деца дори не обърнаха поглед към Джоузеф, който беше сам през цялата вечер. Въпреки това, той получи значително внимание от пресата.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.