Тежък развод: След 24 години брак Драгана Миркович и мъжът й в битка за над 100 милиона долара!

Драгана Миркович и Тони Биелич се развеждат!

https://goreshto.net/svyat/tezhak-razvod-sled-24-godini-brak-dragana-mirkovich-i-mazhat-y-v-bitka-za-nad-100-miliona-dolara/135028 Goreshto.net
Тежък развод: След 24 години брак Драгана Миркович и мъжът й в битка за над 100 милиона долара!

Драгана Миркович и Тони Биелич се развеждат!

Цяла Сърбия остана в шок от новината за развода на една от дългогодишните си любимки -Драгана Миркович. Тя обяви сама, че слага край на 24-годишния си брак с Тони Биелич и е подала молба за развод. Драгана помоли феновете си да не я разпитват за личния й живот и призова за разбиране.

Тя сама обясни, че с Тони не живеят заедно от вече три години, но въпреки това е направила усилия да спаси брака си, в името на децата и семейството, както и на всичко, което са имали.

"Пробвах всичко, опитвах, полагах усилия, но в един момент и аз, а и той, осъзнахме, че ако продължаваме да лепим нещо, което не може да бъде залепено, ще нараним не само себе си, но и децата си. Ние двамата сме имали прекрасни години, щастливи и споделени моменти, но сме се променили и отношенията ни отдавна не са това, което бяха. Въпреки развода, аз винаги ще ценя и уважавам Тони като баща на децата ми и като човека, който ми е дал прекрасни спомени", заяви Драгана.

Въпреки тези мили думи обаче, явно нещата далеч не са приятелски, защото Миркович настоява за съдебна подялба на имуществото и банковите сметки, които като цяло, надвишават сто милиона долара. Десетки милиони е само замъкът, в който те живееха, а имат и такъв във Виена.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.