Тина Търнър: Да, спала съм и с Мик Джагър, и с Дейвид Боуи

Влиза в повече детайли по темата с похожденията й с Дейвид

https://goreshto.net/svyat/tina-tarnar-da-spala-sam-i-s-mik-dzhagar-i-s-deyvid-boui/54649 Goreshto.net
Тина Търнър: Да, спала съм и с Мик Джагър, и с Дейвид Боуи

Влиза в повече детайли по темата с похожденията й с Дейвид

Тина Търнър, която тази година ще чукне 84 години даде обширно интервю за британското издание „Гардиън“ по повод 15-та годишнина от прекратяването на концертна дейност.

 

Колкото и странно да звучи се оказва, че в този период чернокожата фурия живее тихо и спокойно с актуалния си съпруг Ервин Бах в Швейцария. На младини обаче тя била истинска мъжемелачка и дори разказва за някои от най-емблематичните си похождения, без каквито и да било задръжки, в това число с рок иконите Мик Джагър и Дейвид Боуи.

 

Признава, че винаги си е падала по Мик и допълва, че си го спомня още от детските му години като кльощавото момче, което отишло в Америка преди близо 60 години и на когото изобщо не му се разбирало какво говори заради смешния му акцент.

 

Той, както и останалите момчета от „Ролинг Стоунс“ я приемали като по-голямата им сестра и се вслушвали в съветите й. Пенсионерката обаче се усмихва на въпроса дали са имали интимни отношения и отсича, че това е обществена тайна.

 

За сметка на това обаче влиза в повече детайли по темата с похожденията й с Дейвид Боуи, с когото изкарала няколко незабравими нощи през 80-те години на миналия век. За него си спомня, че имал неутолима се*суална енергия, непризнаваща нито пол, нито раса. По този начин тя затвърди съмненията, че англичанинът е „ходил и по двата тротоара“.

През годините редица източници отбелязват, че интимната близост действала на Боуи като дрога. Според други обаче, той е използвал разкрепостеността си в леглото и склонността си към експерименти, за да е по-интересен за феновете си.

 

Запознати разкриват, че Боуи има в историята си всякакви връзки – хетеро, хомо и би. Правил е любов дори и с транссе*суални. Психолози дори го определят като едно от най-ярките явления на транссе*суалността.

Той се запознал с първата си съпруга Анджи покрай това, че и двамата спели с един и същ мъж. Тя дори твърди, че Боуи имал интимна връзка дори с фронтмена на „Ролинг Стоунс“ – Мик Джагър. Според думите й, тя ги заварила двамата пияни и голи в леглото през 1973 г. И двамата обаче винаги отричали тази информация с усмивка.

 

В случай, че историята със забежката им е вярна, двамата рок динозаври правят доста интересен се*суален триъгълник с баба Тина Търнър. Жалко, че през 70-те години не е имало платформи за споделяне…

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.