Том Круз пръска милионите си за сциентоложката църква, докато дъщеря му мизерства

Милионите му отиват за сциентоложката църква

https://goreshto.net/svyat/tom-kruz-praska-milionite-si-za-scientolozhkata-carkva-dokato-dashterya-mu-mizerstva/54107 Goreshto.net
Том Круз пръска милионите си за сциентоложката църква, докато дъщеря му мизерства

Милионите му отиват за сциентоложката църква

Единственото дете на холивудската звезда Том Круз – Сури, вече е на 16 години. Девойката е започнала да се оглежда за подходящ колеж, където да продължи своето образование.

 

Преди броени дни обаче стана ясно, че девойката е подала документи в няколко университета в Ню Йорк за стипендия, тъй като не може да ски позволи таксата за обучение, макар баща й да притежава състояние, надхвърлящо баснословите 600 млн. долара.

 

Причината за това е, че заклетият сциентолог не поддържа никакъв контакт с дъщеря си и не плаща пукнат цент на майка й Кейти Холмс.

След развода им през 2011 г. актьорът се отдалечи и от дъщеря си. Сури дори учеше в специално сциентоложко училище, но след развода, с Кейти се преместиха в Ню Йорк. Тя бе категорична, че няма да позволи с дъщеря й да се случи това, което Круз е направил с децата им с Никол Кидман.

 

Припомняме, че Конър и Изабела тотално са скъсали връзката с майка си Никол Кидман и са заклети сциентолози, живеещи под крилото на баща им. Тя не ги е виждала от две десетилетия. Според правилата на сциентоложкия култ, членовете им не могат да се свързват с невярващи. Това е хитър трик на психосектата последователите й да бъдат откъснати от семействата им, за да може измислената църква да прибира цялото им състояние. Очевидно и Том Круз е тръгнал уверено по този път.

 

Единственото му задължение към Сури е да осигурява медицински, стоматологични и застрахователни разноски.

Припомняме, че преди години холивудската звезда направи опит да осъди списание Тайм за 50 млн. долара заради твърдението, че е зарязал единственото си дете. Тъй като двете страни се споразумяха, делото не стигна до съд.

 

Сури иска да учи дизайн в Ню Йорк, но тя също не търси контакт с меко казано странния си баща. Кейти Холмс пък е убедена, че възможността да бъде с детето си е много по-ценна от стотиците милиони на актьора.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.