Това Джесика Алба ли е: 42-годишната красавица се отпусна и занемари! (СНИМКИ)

Джесика Алба беше пример едва ли не за съвършенство!

https://goreshto.net/svyat/tova-dzhesika-alba-li-e-42-godishnata-krasavica-se-otpusna-i-zanemari-snimki/112876 Goreshto.net
Това Джесика Алба ли е: 42-годишната красавица се отпусна и занемари! (СНИМКИ)

Джесика Алба беше пример едва ли не за съвършенство!

Времето си върви и не прощава на никого. Това отбелязаха фенове на сладураната на Холивуд - Джесика Алба, която преди време едва ли не бе критерий за съвършенство. И понеже нищо и никой не е съвършен, дойде време да го докажем.

Да, Джеси е още чаровна, сладка и красива, но след раждането на третото й дете визуално е претърпяла видима промяна. Нейни почитатели се изумиха от папарашките снимки, на които лицето й е доста наедряло и почти кръгло, а кожата някак свлечена, повехнала и вървяща към увисване.

Клепачите на очите също са леко паднали, а снимки по бански накараха мнозина да кажат - не, това не е тя. Ами, тя е. И тя е човек, и тя може да си позволи да има целулит.

Въпросният целулит си личи яко по задните й части и бедрата, а коремчето също не е възвърнало предишната си стегната форма. Но на Алба не й пука за това и си почива добре.

"Супер си е Джесика! Като са звезди, да не са извънземни и кой е казал, че жените трябва да се вписват в някакви критерии?! Мъжки критерии ли?! Хайде, де! Все едно всички мъже са в топ форма и не ги гледаме какви отпуснати тюлени са", пишат в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.