Трагедия: Двойничката на Ким Кардашиян почина на 34 години след поредната пластична операция!

Кристина Гуркани е обявена за двойничка на Ким Кардашиян!

https://goreshto.net/svyat/tragediya-dvoynichkata-na-kim-kardashiyan-pochina-na-34-godini-sled-porednata-plastichna-operaciya/94655 Goreshto.net
Трагедия: Двойничката на Ким Кардашиян почина на 34 години след поредната пластична операция!

Кристина Гуркани е обявена за двойничка на Ким Кардашиян!

Тя се казва Кристина Гуркани, но в нета я знаят само като Аштън. Аштън, която е обявена за най-добрата двойничка на Ким Кардашиян и която минава през серия пластични операции, за да почине в болницата едва на 34 години и то след поредната си интервенция.

Кристина Гуркани е била оборотен инфлуенсър с хиляди последователи, а е била и особено следена и успешна в онова сайтче за джиджи-биджи - ОнлиФенс. Вадила добри пари и с тях продължавала да се разкрасява и да следва идола си - арменката Ким Кардашиян.

Вижда се, че Аштън си е правила няколко пъти операции на бюста, който е огромен и едва се е държал на талията й на осичка - още навремето тя си е махнала две от ребрата, за да бъде с тънко кръстче.

А надолу от кръстчето идва задница, която е меко казано напомпана - тя пращи от импланти, за да стои по-мощна и обемиста и от тази на Ники Минаж.

Трагедията се случила по време на последния път, в който Кристина била под ножа за поредната си интервенция. Тя уж минала успешно, но след нея състоянието й се влошило и Гуркани получила инфаркт. За огромно съжаление и шок на близките и феновете й, лекарите не успели да помогнат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.