Виктория Бекъм шокира: С Дейвид имаме "извр@тена" стая, само за с*кс! Обичам дебелия му член! (ВИЖ ТУК)

Виктория Бекъм не спира да хвали размера на "бастуна" на Дейвид!

https://goreshto.net/svyat/viktoriya-bekam-shokira-s-deyvid-imame-izvr-at-tena-staya-samo-za-sks-obicham-debeliya-mu-chlen-vizh-tuk/120178 Goreshto.net
Виктория Бекъм шокира: С Дейвид имаме "извр@тена" стая, само за с*кс! Обичам дебелия му член! (ВИЖ ТУК)

Виктория Бекъм не спира да хвали размера на "бастуна" на Дейвид!

Двамата са женени от десетилетия, той й е слагал рога, минали са през какво ли не, но тя продължава да е обсебена от него и особено от члена му. Говорим за Виктория Бекъм, която тези дни за енти път втрещи света, признавайки, че достойнството на мъжа й било наистина дебело и масивно, приличало на ауспух на трактор.

Ако щете вярвайте, точно тази глупост изръси публично Виктория като явно не си дава сметка, че изглежда смешно и нелепо. Още повече, след като напоследък устата си отвори и бившата любовница на мъжа й - някогашната му асистентка.

Дейвид Бекъм е слагал "ауспуха" си и на въпросната си служителка, а се говореше и за още няколко, минали през кревата и уменията му. Въпреки това съпругата му Пош Спайс не спира да го хвали и дори разкри, че двамата имат специална стая за с*кс, която наричали "извр@тената стая".

"В нея си имаме огромен набор от играчки, атрибути и какви ли не неща, а навсякъде има огледала - и по стените, и по тавана. Радвам се, че близостта ни не е изчезнала през всички тези години, а аз съм още по-луда по мъжа си и по неговия дебел, тлъст питон", каканиже ли каканиже певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.