ВЗРИВИ: 55-годишната Катрин Зита Джоунс се пусна дибидюс и си показа "котето" за РД на Майкъл Дъглас! (СНИМКИ)

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас са родени на една и съща дата!

https://goreshto.net/svyat/vzrivi-55-godishnata-katrin-zita-dzhouns-se-pusna-dibidyus-i-si-pokaza-koteto-za-rd-na-maykal-daglas-snimki/143430 Goreshto.net
ВЗРИВИ: 55-годишната Катрин Зита Джоунс се пусна дибидюс и си показа "котето" за РД на Майкъл Дъглас! (СНИМКИ)

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас са родени на една и съща дата!

На 25 септември Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас отпразнуваха рождените си дни. Знаем, че двамата са родени на една и съща дата, но с 25 години разлика. Тя навърши 55 лазарника, а той беше юбиляр - стана на 80 години.

Двамата са семейство от толкова дълго, че Катрин призна публично - просто не се е сетила какво друго да подари на Майкъл, освен себе си в натура. "Е, чудех се и за топки за голф, но в крайна сметка реших, че е по-добре да му подаря себе си така, както майка ме е родила", написа Джоунс.

Актрисата позира тотално дибидюс пред огледалото, снимана в профил, но така, че "котето" откровено й се вижда. Фотото все пак е съобразено с изискванията на Инстаграм и е направено професионално и наистина издържано.

Личи си, че актрисата е преминала "лека" обработка с фотошоп, но това е задължително при всяка подобна еротична фотография, защото никой не е съвършен - без значение дали е на 55, или на 25 години.

От своя страна Майкъл Дъглас също поздрави любимата си като я нарече своя астрална близначка и й пожела да бъде много здрава и много щастлива през следващата си година.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.