Женски бой в самолет, някои останаха без сутиени ВИДЕО 18+

Наложило се е екипажът да се намеси, за да ги разтърве

https://goreshto.net/svyat/zhenski-boy-v-samolet-nyakoi-ostanaha-bez-sutieni-video-18/110317 Goreshto.net
Женски бой в самолет, някои останаха без сутиени ВИДЕО 18+

Наложило се е екипажът да се намеси, за да ги разтърве

Драматичната ситуация се е разиграла на летището на борда на самолет от Ел Салвадор до Сао Пауло в Бразилия. Пътничките започнали със скандал, който бързо прераснал в бой и дърпане на косите. Дамите предизвикали истински хаос с масовото сбиване, което наложило почти целият екипаж да се намеси, за да прекрати боя.

В мелето участвали поне 15 пътнички, които с физическата саморазправа и крясъците стъписали останалите пътници. Някои от тях извадили телефоните, за да документират баталните сцени. Кадрите бързо обиколиха социалните мрежи.

В един момент боят станал толкова бурен, че една от жените останала топлес, което наложило да прикрива гърдите си с ръце.

Очевидци твърдят, че скандалът е започнал между две семейства, след като майка попитала друг пътник дали може да си сменят местата, тъй като детето й е с увеждания. Получила отказ на молбата, което довело до агресия и нападение над пътника.

В сборичкването се включили и другите дами, което довело до масовото сбиване и дърпане за коси.

В прилив на адреналин една от участничките дори се опитва да скочи на седалката зад нея, за да се добере до пътник.

Повикана е полиция, която е започнала разследване и е задържала някои от участниците. Самолетът е излетял с близо 2 часа закъснение.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.