Жерар Депардийо, който стана руснак, на съд за изнасилване

https://goreshto.net/svyat/zherar-depardiyo-koyto-stana-rusnak-na-sad-za-iznasilvane/47215 Goreshto.net
Жерар Депардийо, който стана руснак, на съд за изнасилване

Жерар Депардийо, който преди време стана руски гражданин, ще бъде съден за изнасилване, узна Горещо.
Съдът в Париж потвърди повдигнатите срещу актьора обвинения за сексуално посегателство и изнасилване. Молбата, която Депардийо подаде, за спиране на разследването, беше отхвърлена от съда.

73-годишната звезда е обвинен от младата френска актриса Шарлот Арно, че я е нападнал в дома му. Случката се е разиграла в дома на актьора в Париж през 2018 година. Самият той определя обвиненията й като напълно неоснователни.

Според главния прокурор на Париж Реми Аиц обаче има достатъчно потвърдени, сериозни доказателства, за да продължи делото срещу актьора. Поради тази причина случаят ще бъде върнат на разследващия магистрат, който който ще възобнови работата си по него.

Адвокатката на ищцата Карин Дюрио-Диебо заяви, че клиентката й е доволна от хода на събитията. Самата Арно отказа какъвто и да било коментар. Адвокатът на Депардийо също отказа да коментира развоя на събитията.

Припомняме ви, че Шарлот Арно подаде оплакване срещу звездата преди четири години, през лятото на 2018 година. По онова време тя е едва на 22 години. В жалбата си атрисата твърди, че Депардийо я е изнасилил два пъти в дома си.

Още през 2020 година срещу него бяха повдигнати обвинения, но беше оставен на свобода.

Източник: Франс Прес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.