Жерар Пике пред каталунска медия: Ако знаете и частица от истината за Шакира, ще се гръмнете!

Жерар Пике заяви, че хората не подозират нищо за Шакира!

https://goreshto.net/svyat/zherar-pike-pred-katalunska-mediya-ako-znaete-i-chastica-ot-istinata-za-shakira-shte-se-gramnete/120949 Goreshto.net
Жерар Пике пред каталунска медия: Ако знаете и частица от истината за Шакира, ще се гръмнете!

Жерар Пике заяви, че хората не подозират нищо за Шакира!

Година след скандалния развод с Шакира, бившият й Жерар Пике проговори пред каталунска медия и каза неща, които сащисаха милиони. Футболистът, който прекрати и спортната си кариера, обясни, че е оставил месеци наред бившата му и медиите да говорят и пишат, каквото си искат.

"Никой не знае и 10 процента от истината за развода ми и истината за бившата ми жена. Но осъзнах още тогава, че няма смисъл да нагазвам и аз в цялата мръсотия, с която бях залят. Ако взимах присърце всичко, на което ме подложиха, трябваше да се заключа у нас и да се метна от балкона. Но не ми пука, защото знам истината, знам и че съм щастлив в живота си сега. Както знам, че Шакира не е жената, за която се представя и която всички мислят, че познават. Идея нямате каква е", приключи темата за нея Пике.

Той се прехвърли на новата си любов Клара Марти и сподели, че двамата са заедно и са много щастливи. Пике и за миг не съжалявал в избора си, което със сигурност ще накара Шакира да отвърне отново и то грубо.

Припомняме, че латино дивата понесе крайно тежко изневярата на мъжа си и в поредица от песни се присмиваше не само на Пике и Клара, а и на неговите родители. Стигна дори и по-далеч като на няколко пъти сякаш кълнеше свекъра и свекървата си.

Знаем обаче, че последната се е отнасяла отвратително с певицата през всички години и не пропускала да я унижи, че е латиноамериканка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.