Читатели удивени: Бай Добри вдига хора от инвалидна количка срещу дребни пари! (ето координатите му)

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/chitateli-udiveni-bay-dobri-vdiga-hora-ot-invalidna-kolichka-sreshtu-drebni-pari-eto-koordinatite-mu/47161 Goreshto.net
Читатели удивени: Бай Добри вдига хора от инвалидна количка срещу дребни пари! (ето координатите му)

Народният лечител Добри Добрев може да сътвори чудо, лекува много евтино!
Добри Добрев е сред онези лечители, които наричат чакръкчии. Той обаче обича да се разграничава от този вид народни медици и определя себе си просто като служител на човешкото здраве.

Способностите на бай Добри са в широк спектър. Той използва методи, които облекчават тялото за минути.

Добри Добрев работи в с. Селиминово, което се намира до гр. Сливен. При него ходят хора с всякакви проблеми с тялото. От дископатия чак до счупен крак. Той използва алтернативни методи, които облекчават състоянието на пациента и същевременно го лекуват.

“Занимавах се със спорт преди и имах страшни проблеми със ставите. Отидох при Добри Добрев няколко пъти и всичко ми мина. Водил съм там поне 15 пъти мои приятели, винаги е помагал.” – разказва читател на Goreshto.net, използвал услугите на лечителя.

Добри Добрев успява да вдигне дори инвалиди на крака. Много хора със счупени крайници са прохождали след неговата намеса.

“Виждал съм как хора с патерици стават и вървят. Знам, че звучи като реклама, но искам да помогна на тези, които имат проблеми с двигателната си система.” – споделя от първа ръка пациент на бай Добри.

Цените, срещу които лечителят от Селиминово преглежда, са между 20 и 40 лв., зависи от същината на проблема. Това се определя като ниска цена, предвид онова, което искат в медицинските заведения.

Записването при Добри Добрев става по телефона. Номерата са два: 0888 847 987 и 0884 438 806. Може да се запише час единствено при позвъняване в понеделник (между 07 и 07:30 ч.) и сряда (между 07 и 07:30 ч.).

Желаещите да бъдат прегледани от Добри Добрев са много и поради това той е установил строго определени правила за записване. Те са в основата на реда, който цари в неговото лечение.

“Потърсете народния лечител от Селимоново, ако имате проблем с тялото си. Това е идеалният начин да го решите.” – казва друг потребител.

Един от големите успехи на бай Добри е свързан със Станка Златев

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.