Derma Friday - любимите процедури идват с 40% отстъпка само в Derma-act!

Лазерна епилация, мезотерапия, филър и апаратни терапии са на неустоимо ниски цени по случай черния петък

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/derma-friday-lyubimite-proceduri-idvat-s-40-otstapka-samo-v-derma-act-2/121488 Goreshto.net
Derma Friday - любимите процедури идват с 40% отстъпка само в Derma-act!

Лазерна епилация, мезотерапия, филър и апаратни терапии са на неустоимо ниски цени по случай черния петък

Derma Friday - любимите процедури идват с 40% отстъпка само в Derma-act!

 

Най-лудият период от годината, когато треската за шопинг и разкрасяване взема връх, Derma Friday, е отново тук. А заедно с него в клиники Derma-act традиционно идват и фантастичните намаления на някои от любимите и търсени процедури. Само между 17-ти и 26-ти ноември любителите на безупречно нежната, сочна и сияйна кожа могат да се възползват от 40-процентното намаление на най-предпочитаните терапии.

 

Докато целият свят пазарува до припадък, дерматолозите от Derma-act ще се погрижат за неотразимата визия на своите клиенти и то без това да се отрази сериозно на бюджета им. Тъкмо напротив - те могат да спестят с процедури на супер изгодни цени.

 

Царицата на намаленията от Derma Friday е лазерната епилация, защото студените месеци са идеалното време за обезкосмяване, а изкушаващо ниските цени няма да оставят равнодушен нито един фен на гладката кожа.

Лазерната епилация в клиниката е бърза и безболезнена, защото се използва последно поколение лазерна система Elite iQ™ с двойна дължина на вълната: Alexandrite 755 nm и Nd:YAG 1064nm. По този начин може да се третират както тъмни, така и светли, по-фини косми.

 

Почитателите на плътната кожа, изящен лицев контур и сочни устни ще могат да се насладят на 40% отстъпка от цената на филър Saypha® Lidocaine и то поставен от прецизните ръце на д-р Чилингирова, д-р Битолска и д-р Шенолова. Той е разработен за третиране на по-дълбоки бръчки, възстановяване на обеми и корекции на контура. Подходящ е за моделиране на скули и цялостен лифтинг на лицето. Благодарение на високата му плътност, след поставянето му кожата става еластична и хидратирана. Инжектира се в средния до дълбокия дермален слой за постигне на максимално естествен вид и гарантиран дълготраен резултат.

 

Другият фаворит с 40-процентно намаление е мезотерапията на RRS, която представлява инжекционна процедура за хидратация на кожата в дълбочина. В клиники Derma-Act работят изключително с гамата на RRS®, които са създадени от лидерите в бранша - Skin Tech Pharma Group, базирани в Испания и са сред най-добрите разработчици на формули за мезотерапия в Европа. Тези висококачествени коктейли имат за цел да стимулират дермиса и осигурят идеалния хидро баланс, биоревитализирайки кожата.

 

Три от любимите на клиентите апаратни процедури също са с 40% по-изгодни в клиники Derma-act. 

 

Карбоновият пилинг с Revivo Laser е неинвазивна, безболезнена процедура, която комбинира силата на лазерната технология и активен карбон. За целта върху лицето се нанася слой течен карбон, който прониква дълбоко в порите и в последствие се разбива на фини частици с помощта на мощния лазерен лъч на Revivo Laser. В резултат кожата е почистена, премахват се замърсяванията и мъртвите клетки. Лазерната енергия активира клетките, които произвеждат колаген и еластин, което води до избистряне на тена и уплътняване на кожата.

 

Микродермабразиото е неинвазивна апаратна процедура за лице, която чрез механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум отстранява повърхностния слой на кожата. В резултат тя става по-свежа, по-мека, с по-равномерен и сияен тен. Процедурата се препоръчва за ревитализиране на потъмняла, суха или груба кожа, за дълбоко почистване, за заличаване на фини линии, петна и белези от акне, уточняват от клиники Derma-act.

 

Антиоксидантната терапия GeneO+ също се предлага с изкушаваща отстъпка от 40%. Апаратът GeneO+ е неинвазивна мултифункционална платформа, която предлага 3 терапии в 1 процедура: OxyGeneo, Радиочестотен лифтинг и Ултразвук. OxyGeneo подобрява тена и текстурата на кожата, насищайки я с кислород по естествен път отвътре навън. Радиочестотния лифтинг стимулира производството на колаген и еластин, като по този начин прави кожата по-гладка, стегната и с видимо намалени бръчки и фини линии, а ултразвукът спомага за дълбоко тъканно загряване за по-добър метаболизъм и дренира околоочната зона.

 

Неустоимата оферта на Derma Friday важи само между 17-ти и 26-ти ноември, закупените процедури по време на Derma Friday могат да бъдат извършени в едно посещение за максимално удобство на пациента, а пълните условия може да откриете тук: https://derma-act.bg/derma-friday-40-na-lyubimi-protseduri/

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.