Десислава призна: Научих се да се обичам и дебела! (разкри как е отслабнала)

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/desislava-prizna-nauchih-se-da-se-obicham-i-debela-razkri-kak-e-otslabnala/47478 Goreshto.net
Десислава призна: Научих се да се обичам и дебела! (разкри как е отслабнала)

Десислава успя да се приеме такава, каквато е!

Десислава нашумя много напоследък, а причината е чисто женска, ако можем така да я наречем. Всички се интересуват от това как е отслабнала певицата, която от години се бореше с теглото си и винаги без успех. Каквото и да правеше, Деси си оставаше дебеличка и туй-то. Самата тя го призна отново тези дни.

“Не ядях много, но хората не ми вярваха. Мислеха, че се тъпча и затова пълнея. Истината е, че и аз самата не знаех какво става, знаех само, че не мога и не мога да сваля и грам. Тежко ми беше, плачех, докато в един момент си казах, че слагам край на терзанията. Казах си, че заслужавам да бъда щастлива, да се обичам и да се харесвам такава, каквато съм. И знаете ли, успях да го постигна”, смее се Десислава.

После обаче се наложило да си направи изследвания и от тях научила, че има хормонални проблеми. Дали й лекарства и всичко си дошло на мястото – не само й помогнали за здравето, но неусетно си върнала и предишните килограми. Тя обаче признава, че не е приемала нищо друго, нито се е подлагала на чутовен глад.

“И не бих го направила. Съветвам и момичетата да мислят и да не измъчват организма си, защото ще страдат после”, казва певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.