Лекарите крият, че тази проста бабина рецепта ще излекува бъбреците ни за седмица

Просото отстранява камъни и пясък от бъбреците, от пикочния мехур, лекува цистит, помага при заболявания при жените

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/lekarite-kriyat-che-tazi-prosta-babina-recepta-shte-izlekuva-babrecite-ni-za-sedmica/119908 Goreshto.net
Лекарите крият, че тази проста бабина рецепта ще излекува бъбреците ни за седмица

Просото отстранява камъни и пясък от бъбреците, от пикочния мехур, лекува цистит, помага при заболявания при жените

Лекуването на бъбреците с природни средства като зърнени култури може да бъде много ефикасно. Методът с използване на просо е доказано средство, което може да помогне при различни проблеми с бъбреците и пикочната система.

За да приготвите терапевтичния разтвор, измийте чаша просо с топла вода и я изсипете в 3-литров буркан. Залейте просото с гореща вода и покрийте. Оставете сместа да стои на стайна температура. След няколко часа или на следващия ден, ще забележите бяла каша във водата. Тази каша е вашият билков разтвор.

Пийте течността по ваше усмотрение и нужда. Когато сте изчерпали количеството, просто добавете още гореща вода върху просото и позволете на разтвора да остане отново в нужното време. Продължавайте този процес, докато вкусът и ефективността на разтвора не се изчерпят, след което трябва да приготвите нова порция просо.

Този метод с просо е известен със своите положителни въздействия върху бъбреците и цялата пикочна система. Той може да помогне при премахването на пясъка и камъните от бъбреците, както и при лечението на цистит и други женски заболявания. Освен това, просото може да се използва и при лечението на камъни в пикочния мехур, като помага за тяхното разтваряне и елиминиране чрез урината.

Методът е напълно натурален и използва силата на природата и билките.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.