Силвена Роу призна: Пълнея и от въздуха! (ето единственият начин, по който сваля килограми)

Силвена Роу прехвърли 55 и е все по-трудно да отслабва!

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/silvena-rou-prizna-palneya-i-ot-vazduha-eto-edinstveniyat-nachin-po-koyto-svalya-kilogrami/52058 Goreshto.net
Силвена Роу призна: Пълнея и от въздуха! (ето единственият начин, по който сваля килограми)

Силвена Роу прехвърли 55 и е все по-трудно да отслабва!

На 56 години е кулинарката Силвена Роу, но твърди, че се чувства дори под 40-така. И това е така, защото постоянно се подлага на така наречения "биохакинг", който е свързан с прием на полезни добавки, с тренировки, добро хранене и грижа за себе си - отвън и отвътре.

Въпреки това обаче Роу преди дни призна, че съумява да слабее все по-трудно, а и дори като се храни здравословно, не сваля килограми. Казано вкратце - пълнее и от въздуха.

След множество експерименти с диети и режими през годините, Силвена заяви, че е открила своя начин и той е свързан с движението. Тя се кълне в ефекта от тренировките с тежести, които гледа да прави по около час във фитнеса.

"Силовите тренинги при мен са топа! Не толкова кардиото, макар че и на него залагам, но основно като разходки и вървене - ходя по осем или десет километра всеки ден. Отделно започнах да се занимавам и с прекрасната йога, да си владея дишането, а се упражнявам и с пилатес - безценно е", обяснява Силвена Роу.

В момента тя отново е зад граница като последно имаше ангажименти в Дубай и в Швейцария.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.