Силвена Роу шашна с режима си, който започва в... 5 сутринта!

Силвена Роу става в пет часа всяка сутрин!

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/silvena-rou-shashna-s-rezhima-si-koyto-zapochva-v-5-sutrinta/112500 Goreshto.net
Силвена Роу шашна с режима си, който започва в... 5 сутринта!

Силвена Роу става в пет часа всяка сутрин!

Силвена Роу е пример за едни и маниак за други. Готвачката, която вече е на стабилна възраст, разкри режима си, с който буквално шокира потребителите. А на някои от тях им дойде в повечко. Най-вече това, че въпросният режим на Роу започва в пет сутринта... всяка сутрин.

Кога спи Силвена и в колко часа си ляга, не е ясно (може би с кокошките, защото липсата на сън е една от най-вредните за здравето), но тя се ококорвала в пет часа и започвала да прави упражнения.

Знаем, че постоянно пуска снимки от фитнеса, а някои я питат дали не спи там. Роу се упражнява предимно с тежести и собствена тяга, като избягва кардиото, защото не й носело особени резултати.

Тя твърди, че прави това не, за да е супер гадже и да лови мъжете, а за да е здрава. "Откриха ми холестерол, откриха ми и високо кръвно. Бях с над 15 кила по-тежка, отколкото сега. Затова не, не искам да съм слаба за плажа и изобщо не искам да съм слаба, искам да съм в нормата си, за да се чувствам ОК", обяснява Силвена Роу.

Кулинарката е категорична, че полезна и за тялото ни, и за здравето, е сготвената домашно храна, а не тази от ресторантите, или тази, която е полуготова в магазина. "Може да е салата, ако нямате време, но си я направете у вас. Хем по-вкусно ще е, хем по-полезно", казва Силвена Роу.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.