Станчо Станев вдига почти мъртви от леглото, ракът става илюзия! (Вижте точните му координати)

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/stancho-stanev-vdiga-pochti-martvi-ot-legloto-rakat-stava-ilyuziya-vizhte-tochnite-mu-koordinati/46946 Goreshto.net
Станчо Станев вдига почти мъртви от леглото, ракът става илюзия! (Вижте точните му координати)

Станчо Станев е един от онези народни лечители, които вършат истински чудеса с тялото на човека!

Алтернативната медицина е все по-предпочитана от хората, тъй като тя залага изцяло на безопасни за здравето методи. Един от най-добрите лечители у нас в това отношение е Станчо Станев.

Той е спец в китайската култура. Методите му лекуват рак, инсулт, депресия и всякакви проблеми. Досега е изцерил стотици хора.

Станчо Станев лекува с билки, масаж, притискане на точки, водолечение, но най-вече чрез силата на мисълта. Той успява да отнеме бремето от плещите на болния и така да го излекува.

“Много често ме търсят за опорно-двигателни проблеми. Те са предизвикани от обездвижване предимно. Лекувам ги с подходящата нагласа.” – казва Станчо Станев.

Търсят го дори и от чужбина. Един от най-популярните му случаи в това отношение е човек с инсулт от Коста Рика. Днес той е напълно здрав.

Според народния лечител, истински здравословни проблеми няма, а всичко идва от самите хора и техните мисли. Той счита, че днешните хора са станали прекалено озлобени и с негативна енергия, което провокира появата на болести.

Именно това се стреми да отстрани Станчо Станев. Той внася в болния спокойствие и увереност, които изтласкват болестта.

Има случаи на болни от рак в последния стадий, които са били излекувани напълно само чрез силата на мисълта. На това се основава цялата философия на г-н Станев.

Бай Станчо може да бъде открит в центъра за китайска алтернативна медицина “Шъндао”. Там той лекува много хора, като му помагат и други лечители, някои от които китайци.

Центърът има два кабинета. Единият е в София, а другият във Варна. Софийският се намира на ул. “Стефан Караджа” 7, ет. 1. Варненският е на ул. “Братя Миладинови” 24.

Станчо Станев може да бъде открит на тел. номер 0887 304 122.

С лечителя може да се свържете и чрез Facebook ето тук!

Invalid domain: googleusercontent.com
Успех на всички, които желаят да победят своята болест!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.