Струва 5 лв. за цял месец: Жабурих устата си 2 пъти дневно и не можах да си позная венците! (не съдържа никаква химия)

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/struva-5-lv-za-cyal-mesec-zhaburih-ustata-si-2-pati-dnevno-i-ne-mozhah-da-si-poznaya-vencite-ne-sadarzha-nikakva-himiya/47051 Goreshto.net
Струва 5 лв. за цял месец: Жабурих устата си 2 пъти дневно и не можах да си позная венците! (не съдържа никаква химия)

Съвсем натурално, билково и най-вече българско чудо за здрави венци и против пародонтоза!
Ако имате кървящи венци, пародонтит, гингивит, пародонтоза и всякакви проблеми със зъбите и устната кухина, непременно си купете това чудо. Най-доброто и силно нещо, което може да се намери в аптечната мрежа като струва нищо и никаквите 5 лева. При това за цял месец.

Използва се дълго време и е много трайно, защото става дума за капки. Според повечето стоматолози у нас това е най-добрата защита, профилактика и лечение на проблеми с венците.

Капките се казват “Сандрин” и са на родния пазар вече доста години. Предлагат се в няколко вида като не съдържат никаква химия, което е най-хубавото. Те са извлек от различни видове родни билки, сред които панацеята за венците и зъбите – смрадликата.

В съчетание с ментола и останалите силно ефективни билки, “Сандрин” прави истинско чудо за устната ни кухина. Отзивите за него в мрежата са многобройни, а редица хора споделят личния си опит с капките.

“Добре е да се ползват и води за уста като “Листерин” и други. Но не бива да ги употребявате постоянно, защото те наистина дезинфекцират, но съдържат химия. А няма химия, която да е полезна и да не вреди на нещо.

Затова препоръчвам на пациентите си билкови продукти като “Сандрин” или такива с пчелен прополис, защото са най-полезни и с най-добър ефект от всичко на пазара”, споделя стоматоложката д-р Видева от Пловдив.

Добре е ако ползвате “Сандрин” да го правите след хубаво измиване на зъбите сутрин и вечер. Капват се 15 капки от него в около 50 грама вода и се жабури устата. Жабурете колкото може повече, но не по-малко от 2 минути.

Още след първата употреба ще усетите силно стягане на венците, което е отлично за превенция и лечение на пародонтит. А кървенето на венците спира почти моментално, няма го дори като си миете зъбите с по-твърда четка.

След месец може да разредите употребата на “Сандрин” до 2-3 пъти седмично, или когато ви се наложи – по ваше усмотрение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.