Вижте как мирише тялото, ако страдаме от смъртоносна болест

Лекарите съветват да не се подценяват тези симптоми и да се потърси специализирана помощ при наличието им

https://goreshto.net/zdrave-i-dieti/vizhte-kak-mirishe-tyaloto-ako-stradame-ot-smartonosna-bolest/53406 Goreshto.net
Вижте как мирише тялото, ако страдаме от смъртоносна болест

Лекарите съветват да не се подценяват тези симптоми и да се потърси специализирана помощ при наличието им

Учените са уверени, че са открили зависимост между необичайните миризми от тялото ни и наличието на коварни болести. Днес една от най-опасните такива е именно ракът, а според експертите има зависимост между него и миризмите от организма. Според тях тялото може да сигнализира по няколко начина, че страдаме от коварното заболяване.

Те са установили, че тогава организма ни започва да изпуска специфични миризми и тя трябва да ни е сигнал за сериозна опасност.

Вижте за какво трябва да следите:

 

Лош дъх сутринта след събуждане

Разбира се сутрин сме свикнали да не се будим със свеж дъх, но при спазване на нормална устна хигиена и все пак е налице доста неприятен дъх, то една от възможните причини и сънна апнея. Нейното пренебрегване увеличава не малко риска от инфаркт и инсулт.

 

Необичаен мирис от краката

Гъбичките по кожата на краката са едни от причинителите на лоша миризма. Според доктор Камерън Рошар обаче това състояние е важно да бъде лекувано навреме и да не се подценява, тъй като бактериите могат да се разпространят и по останалата част от тялото ни.

 

Миризма от урината или фекалиите

Рязка промяна в миризмата на екскрементите ни може да е сигнал за спешна нужда от преглед при лекар. Причините могат да са най-разнообразни – от проблеми с храносмилането до онкологично заболяване. А промяна в миризмата на урината може да е сигнал за инфекция или камъни в бъбреците.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.