Бомба: Вижте жестоката истина за Яна Акимова и Петко Димитров!

https://goreshto.net/novini/bomba-vizhte-zhestokata-istina-za-yana-akimova-i-petko-dimitrov/49478 Goreshto.net
Бомба: Вижте жестоката истина за Яна Акимова и Петко Димитров!

Разкритието за младото семейство на Яна Акимова и Петко Димитров е скандално!

Жестока истина за младото семейство на Яна Акимова и бизнесмена Петко Димитров излезе наяве и скандализира не само симпатизантите им, но и много от представителите на светския елит в столицата.

Факт е, че танцьорката Яна Акимова роди първото си детенце и втори наследник на Петко Димитров съвсем скоро. Малкият Доменик и още бебе и родителите му тепърва трябва да се учат как да се справят с всички задължения по отглеждането му, но те правят коренно различни неща.

[caption id="attachment_5422" align="alignright" width="300"]Яна Акимова и Петко Димитров Яна Акимова и Петко Димитров възмутиха дори хора от светските среди, свикнали на нощен живот[/caption]

Оказа се, че Яна Акимова и Петко Димитров зарязаха бебето си на бабите и хукнаха по нощни клубове и дискотеки. Като това им поведение съвсем не е прецедент и не се случва от дъжд на вятър през уикендите, а почти всяка нощ. Това разкриха близки на семейството пред вестник "България днес".

"Поведението на Яна и Петко е меко казано учудващо. Доскоро Яна Акимова се вайкаше пред познатите си и тръбеше, че не е свикнала да бъде майка и да гледа бебе. Разправяше, че е в следродилна депресия, а какво стана в един момент - хвана си чантичката и се юрна по нощни купони, докато малкия Доменик е тръснат на бабите си. Интересно е как едни родители могат да се грижат добре за детето си, когато гуляят по цели нощи и се прибират чак на сутринта?!", коментират с недоумение познати на Яна Акимова и Петко Димитров, които всяка вечер ги виждат в заведението "Найт Флайт".

А дългогодишни познати на Петко Димитров са категорични, че при първото му дете подобни ексцесии е нямало. "Мария Игнатова се беше отдала на сто процента при отглеждането на малкия Виктор и дори до днес не го изпуска от поглед, макар вече той да е голям. Но разликата между Яна Акимова и Мария Игнатова в това отношение, а и не само, е огромна", категорични са очевидци и близки на Петко Димитров.

Очевидно обаче, упреците и критиките на околните ни най-малко не тревожат Яна Акимова, която явно предпочита да дебне мъжа си от чужди женски очи, пред това да си стои у дома и да гледа бебето си. Но, свят широк...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.