Позор: Славена Вътова заряза дома и децата си заради съветник на президента! (още разкрития)

https://goreshto.net/novini/pozor-slavena-vatova-zaryaza-doma-i-decata-si-zaradi-savetnik-na-prezidenta-oshte-razkritiya/47191 Goreshto.net
Позор: Славена Вътова заряза дома и децата си заради съветник на президента! (още разкрития)

Славена Вътова плюе на брак и деца заради поредната тръпка!
Мъж и деца паряса Славена Вътова, за да се хвърли в леглото на бившия президентски съветник Слави Василев. Политологът, който редовно обикаля телевизиите и беше съветник на Радев, се оказа съсед на Славена и мъжа й Юлиян Цолов.

Тримата се виждали редовно на ул. “Оборище”, където битуват, а преди малко повечко от месец, Славито врътнал главата на бившата миска до степен да си грабне чукалата и да се изнесе от дома си. Да, преди дни Славена напуснала безцеремонно Юлиан и се нанесла в апартамента на Василев.

Потресаващото е, че е зарязала двете си щерки, които остават в дома на баща си, довериха достоверни източници. Подлото предателство на Вътова едва не докарало удар на Юлиян Цолов, който въпреки всичко обичал жена си.

Бившият финансист, който беше осъждан в Америка за борсови измами, прекарал Свети Валентин пиян до козирката в столичен бар като изглеждал окаяно.

“Това не е първата изневяра на Славена. До миналата година лятото тя въртеше любов с друг, сега пък се наниза на Слави. Влюбена била, той бил съдбата й и искала да продължи с него. А за децата си, за семейството мисли ли?! А да видим като тоя й бие шута и я изрита с 300, къде ще ходи и на кого ще реве после”, коментират запознатите.

Отдавна за Славена и похожденията й се носят легенди, а бракът й с Цолов бе единственото, което ги заглуши и й придаде вид на порядъчна жена. Е, приказката за вълка и козината му ще се окаже вярна и този път…

Източник: вестник Уикенд

Слави Василев

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.