Българският Рамбо се видя в чудо на морето, жените го гонят по плажа и не спират да…

Негов приятел разказа забавни случаи

https://goreshto.net/zabavno/balgarskiyat-rambo-se-vidya-v-chudo-na-moreto-zhenite-go-gonyat-po-plazha-i-ne-spirat-da/115210 Goreshto.net
Българският Рамбо се видя в чудо на морето, жените го гонят по плажа и не спират да…

Негов приятел разказа забавни случаи

Родният двойник на холивудската звезда Силвестър Сталоун - Бисер Станоев-Рамбо, бе един от видните гости на традиционния събор по повод Голяма Богородица в родното му село Сапарево.

Той пристигна на събитието със семейството си и съгласно истинския холивудски стил, не пристигна с обикновен автомобил, а с американска лимузина, с която събира погледите на хората вече 20 години.

Веднага след пристигането си, Бисер бе обграден от приятелите си от детството, сред които полицаят Йордан Ковачев.

Въпреки че сапаревският Рамбо е значително по-млад от реалния Рамбо, много хора все още ги бъркат, като го асоциират с екшън героя, който преди време снима филма "Непобедимите" в България.

Бисер е част от рода Станоеви от Сапарево. Той и семейството му живеят в Самоков, където той работи като автомонтьор. Освен това, показва голяма страст към американските автомобили.

Йордан Вучков, който заедно с Бисер семейството летуваха и се върнаха наскоро от българското Черноморие, разказва: "На всяко място на плажа хора се спускаха към Бисер с фланелки и шапки, искаха автографи. Беше изключително забавно, а някои български фенове дори го поздравяваха на английски, мислейки, че е истински Силвестър Сталоун. Въпреки че обяснихме на всички, че Бисер е двойник, хората продължаваха да искат автографи, защото и като двойник има своята специална стойност."

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.