Ловнаха го! Фънки лапа дюнери, отказа диетата

https://goreshto.net/zabavno/lovnaha-go-fanki-lapa-dyuneri-otkaza-dietata/54232 Goreshto.net
Ловнаха го! Фънки лапа дюнери, отказа диетата

Фънки отново „разцепи мрака“

Ексцентричният музикант прави това, което му е на сърцето. Освен че е неизменното жури в музикалното шоу за имитации „Като две капки вода“, той е и действащ музикант.

Този път обаче Димитър Ковачев-Фънки не сътвори поредната щуротия с приятеля си поп фолк певеца Коцето. Иначе техните изцепки и превъплъщения заливат мрежата и карат феновете им да се заливат от смях.

А сега пухкавият рок музикант бе спипан да чака на опашка за голям дюнер в малките часове, в Бургас. Това се случва след участие на групата „Черно фередже“. Той със смях опроверга „вредните“ , според него слухове, че е минал на диета. И за потвърждение на това си купи не един, а два големи дюнера.

„Диета ли?! Кой разпространява тези зловредни слухове. Аз като един младеж, след дискотека, с наклада обичам да си угаждам с големи дюнери. Била вредна храна, че нека! Та аз не искам да живея толкова дълго, като роднината на Тутанкамон, (смигна Фънки, за да се разбере коя топ певица фиксира). Не ми трябват здравословни храни, нито здравословен начин на живот. Животът е толкова кракът, че искам да му се насладя с пълна сила, пък после да става каквото ще“, в типичния си стил обясни зевзекът.

И продължи лакомо да ръфа дюнера.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.