Гореща Емануела ще ви опари

https://goreshto.net/zabavno/goreshta-emanuela-shte-vi-opari/47145 Goreshto.net
Гореща Емануела ще ви опари

Емануела признава, че обича да се забавлява по най-приятния начин и да прави невероятни неща
Любовта в живота на Емануела винаги е будила особен интерес не само у нейните почитатели, но и у всички интересуващи се от по-пикантния светски живот. Въпреки че е много влюбчива, фолк дивата обича безкрайно много и чисто и просто плътските удоволствия.

Така например Емануела признава, че по време на любовните ласки, в тяхната същина, тя заплашвала мъжа. Да, това е много странно, но певицата си служила с този прийом, за да стимулира своя любовник за още по-приятни емоции, които да й предложи. За хубавицата било много важно да се получи удоволствие както за него, така и за нея.

folk-dvaЕмануела обожава да крещи на мъжа по време на плътски удоволствия
Емануела крещяла в лицето на мъжа, или някъде другаде, не е много ясно точно мястото, че ако сега спре, ще го убие, разказват бивши партньори на красавицата. Този метод на наслада всъщност не е измислен от фолк дивата. Според запознати с любовната игра, той даже си има име и то е “убийствен”.

Емануела наистина има доста строг вид на красота, който предполага някакви садистични подбуди в леглото. Истинско чудо обаче е, че след като така разгорещява мъжете, в момента красивата певица е необвързана. И не само това, но и се носи слух, че си търси половинка, но не може да я открие. Дали господата са полудели или просто е малшанс, не се знае, но е престъпление такава хубавица да стои незадоволена, счита Goreshto.net.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.