Горещо: Фолк дива се показа като Ева пред цяла България

https://goreshto.net/zabavno/goreshto-folk-diva-se-pokaza-kato-eva-pred-cyala-balgariya/47136 Goreshto.net
Горещо: Фолк дива се показа като Ева пред цяла България

Красавицата Ваня е новата звезда в едно от най-горещите списания у нас, където е същинска Ева!
Изключително горещи сцени ще могат да видят читателите на MAXIM през месец юли. Новият брой на списанието е посветен на невероятната фолк дива Ваня, която се показва по евино облекло, научи Goreshto.net. Певицата споделя най-големите си мечти и това, което счита за ценност в живота. Изключително интересни неща за любовния й живот стават ясни.

Ваня се превърна в новата Ева - първата жена, с уникални снимки за MAXIM Ваня се превърна в новата Ева – първата жена, с уникални снимки за MAXIM
Ваня е все още нова фолк дива, но красотата й е видна за всички. Тя харесва естествените мъже, а показването й като Ева в списанието е начин да покаже, че е широко скроена личност и не се притеснява да показва женската си красота пред цяла България. Напротив. Ваня счита, че всяка хубава жена трябва да се гордее със себе си и да го показва пред всички. А снимането за MAXIM е идеален начин да докаже своята теза.

Снимките на фолк певици в подобни списания не е нещо ново. Помним как през 2006 година Камелия изгря в Playboy. Снимки, които и до днес са актуални и будят мъжкия интерес. Надеждата на Ваня е може би да се хареса също толкова на читателите, за да я помнят дълго.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.