Дария Симеонова: Благодарна съм, че преди сватбата се разделихме окончателно!

https://goreshto.net/zhalto/dariya-simeonova-blagodarna-sam-che-predi-svatbata-se-razdelihme-okonchatelno-2/47030 Goreshto.net
Дария Симеонова: Благодарна съм, че преди сватбата се разделихме окончателно!

Днес Дария Симеонова и нейния мъж са щастливо женени

Но преди да станат законно семейство, нещата не били толкова розови. За това призна актрисата в предаването „Търси се“.

Цели пет години и дете между нея и половинката й Антон Бъчваров, докато двойката се реши да мине под венчило.

Но малко преди да каже заветното „да“, любимият се изнесъл от общия им дом.

Дария Симеонова не разкрива каква е била причината за тази разлъка. Дали заради трети човек или просто заради умора от съжителството, но Антон я зарязал.

Това се отразила зле на чаровницата. Тези два месеца, през които влюбените решили да си дадат почивка, единствената емоция, която я владяла била празнота.

„С каквото и да се захванах, ми беше пусто и празно. Дори и любимата ми работа не успя да изтръгне тази емоция от сърцето и душата ми“, признава Дария.

Двамата се чували непрекъснато, но в един момент Дария решила да вземе нещата в свои ръце. И тя направила първата крачка към съпруга си.

И нещата се случили. На 9 септември преди две години те станали законни съпруг и съпруга, на красива морска сватба.

Дария Симеонова все пак, напук на постулатите, е благодарна за раздялата. Тя накарала нея и Антон да осъзнаят, че не могат да живеят един без друг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.