Тита „пресоли манджата“: Защо се прави на кукла Барби?(Снимки)

https://goreshto.net/zhalto/tita-presoli-mandzhata-zashto-se-pravi-na-kukla-barbisnimki/52659 Goreshto.net
Тита „пресоли манджата“: Защо се прави на кукла Барби?(Снимки)

Тита вбеси дори и тези от феновете, които много я защитават

Певицата, която от поп, стана фолкаджийка „попива“ терка на колежките си. Силистренката не спира да се прави на това, което не е в действителност.

В последно време Тита не спира да използва програмките за вталяване и да се прави на кукла Барби.Но последната снимка, на която тя прави промоция на новата си песен, Христина Христова, както е истинското й име, е направо неузнаваема.

„Е, мислехме, че тя няма да го направи, ама не. Не може да има човек с такава гладка кожа. Каквито и козметики да прилага, каквито и пластики да си прави на лицето. А за кръста й няма какво повече да добавим, тя е като на кукла от детството ни“, изригнаха феновете й.

Певицата, която изкара бурна любовна авантюра с ММА боецът Недко Николов и с когото се разделиха, защото той я пердашил, по думите й, става все по-разкрепостена в мрежата. Тита не спира да навира огромния си бюст в лицето на мъжката аудитория, като дрехите й са с все по-големи деколтета и шокиращо изрязани.

А феновете й са все по-недоволни, защото на снимките излиза като анорексичка, загърбила пищните си форми, които са наслада за мъжките очи, укоряват я в нета.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.