Френска благородница останала ужасена от чудовищния размер на мъжкото достойнство на Николай Гяуров

Дамата изкрещяла при вида му

https://goreshto.net/zhalto/frenska-blagorodnica-ostanala-uzhasena-ot-chudovishtniya-razmer-na-mazhkoto-dostoynstvo-na-nikolay-gyaurov/109717 Goreshto.net
Френска благородница останала ужасена от чудовищния размер на мъжкото достойнство на Николай Гяуров

Дамата изкрещяла при вида му

Биографът на златното поколение български оперни изпълнители Марин Бонев сам по себе си е доста колоритна личност.

 

Да познава вълненията на артистите му помага обстоятелството, че самият той е бил певец в младостта си, преди да се захване с журналистика.

 

Психолог в общуването със звездите, той сваля маските на прочутите и благодарение на дарбата си да гадае на кафе. Внук е на известна в миналото столична ясновидка и наследява в някаква степен способностите й.

 

И днес щом си спомни доверените мъжки думи на Николай Гяуров, журналистът прихва да се смее. Гяуров му доверил, че в началото на кариерата си в Париж имал изключителна почитателка – благородница, притежаваща замък. Тя дори устройвала приеми в негова чест.

 

Една вечер го кани да бъдат само двамата. Гяуров признава, че не могъл да устои на красотата й и се отдал ва флирта. Когато обаче французойката видяла мъжкото му достойнство, изкрещяла, че е чудовище. Така и не стигнали до интимна близост, но пък за сметка на това останали добри приятели.

 

Когато му изпращала цветя по повод премиери, обръщението било „Чудовището!“.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.