Шокиращата изповед на папарак №1

Здравословни причини спират Джеймс да преследва звездите

https://goreshto.net/zhalto/shokirashtata-izpoved-na-paparak-1/109827 Goreshto.net
Шокиращата изповед на папарак №1

Здравословни причини спират Джеймс да преследва звездите

Възможно е да не сте чували за Джеймс Амблър, но той е бил в тоалетната заедно с принц Хари, в басейна на Матю Макконъхи, както и в… гроба при Анна Никол Смит.

Той е един от най-ярките холивудски папараци на 21-ви век, но богатите и известните могат да са с покойно, тъй като 43-годишният Джими излиза в пенсия.

За „бенефис“ той ще сподели преживяванията си в Меката на киното пред вестник Дейли Мирър.

Той е от Оксфорд, Англия за увлича по фотографията още от дете покрай баща си, който е любител фотограф, а по професия – лекар. Кариерата на Амблър започва като военен фоторепортер, но преживяното насилие се отразява зле на психиката му и на 25 г се озовава в британската столица с камера и няколко паунда в джоба.

Тогава той започва да снима концертите на рок бандите в клубовете, а след това прави пробив с фотоси на Джуд Лоу и неговата съпруга. От това време започва и познанството му с Гуинет Полтроу, която той определя, като най-големият боклук в шоубизнеса.

Джеймс твърди, че тя не еднократно е поръчвала на местни гангстери да го пребият, както и негови колеги.

Спомня си как джип с мутри, наети от нея едва не го захвърлили в реката. Определя е, като истинско чудовище.

Точно на другия полюс поставя кино иконата Анджелина Джоли, която според него е най-милата и състрадателна актриса сред звездите. Споделя как преди години я е преследвал на колело на Бахамите и е спукал гума. Тя е казала на шофьора си да се върне назад и заедно с телохранителите й му помогнали да си оправи гумата. Оттогава винаги споделял грешно местоположение на Анджи сред колегите си, защото те не заслужавала да я безпокоят.

Най-лудата случка в кариерата му на „ловец на звезди“ била на погребението на Анна Никол Смит. Търсейки най-добрият кадър, той се подхлъзва и паднал точно в гроба точно върху ковчега.

Амблър е решил да се откаже от преследването на известните не по собствено желание, а по здравословни проблеми. Едва на 40 години той е диагностициран с рак на дебелото черво и 3 години след това едвам се е закрепил и то след осем химиотерапии. Възстанови ли се обаче, отново ще хване фотоапарата, заканва се той.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.