Трогателно разкритие за великия триумф на Григор Димитров

https://goreshto.net/novini/trogatelno-razkritie-za-velikiya-triumf-na-grigor-dimitrov/49514 Goreshto.net
Трогателно разкритие за великия триумф на Григор Димитров

Григор Димитров просълзи България, но триумфът му не е никак случаен!

Силата, увереността, амбицията за успех - всичко това Григор Димитров дължи на Мария Шарапова. Преди двубоя с Анди Мъри, Маша е провела среща с Гришо, но не любовна като всички останали, а на психическа основа, научи Goreshto.net. Рускинята е целяла да избие всякакво притеснение от главата на Гришо и е успяла. Хубавицата го е надъхала много здраво с триумфални приказки, което няма как да не е оказало въздействие върху българина, тъй като той е лудо влюбен в нея.

[caption id="attachment_5681" align="alignright" width="300"]Григор Димитров получил психическа помощ от Шарапова, за да победи Мъри Григор Димитров получил психическа помощ от Шарапова, за да победи Мъри[/caption]

"Ти можеш, ти си по-добър не само от Мъри, а от всички. Твоето време дойде и целият свят ще узнае кой е най-добрият в този спорт. Сигурна съм в победата ти, не само защото си прекрасен и невероятен тенисист, а защото си уникален човек, победител от класа. Излизаш, биеш и се прибираш. А после ще празнуваме както винаги, но със специален подарък от мен." - това са само част от думите, които са вдъхнали кураж у Григор Димитров.

Видяхме, че Шарапова е постигнала целта си. На корта срещу Анди Мъри имаше един безкрайно уравновесен Гришо, който за миг не се поколеба в крайния си успех. Сега той е на полуфинал на "Уимбълдън", но Маша не смята да спира с разговорите с него, защото рускинята иска нейният възлюбен най-после да грабне трофей от Големия шлем. България също е с Григор Димитров и вярва в него!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.