Ицо Хазарта се гаври с фен

https://goreshto.net/zhalto/ico-hazarta-se-gavri-s-fen/46945 Goreshto.net
Ицо Хазарта се гаври с фен

Ицо Хазарта се изгаври грубо с фен
Рапърът Ицо Хазарта бе погнат от последователите си в Инстаграм, а причината бе подигравателен статус, който беше отправен към момче, което иска да се научи да танцува.


Снимка: Фейсбук
Фронтменът на “Ъпсурт” публикува чат от страницата на балет Нова във Фейсбук, който е под формата на запитване от човек, който иска да усвои чупките в танците, за да не му се подиграват. Хазарта обаче поде на подбив историята, като дори си позволи с ирония да определи запитването като “Зов за помощ”.

 
“Здравейте! Приятелите ми се смеят като танцувам в дискотека. Искам да се науча да танцувам в дискотека. Моля ви помогнете ми! Ще си платя”, гласеше запитването, а коментара на рапъра бе прието остро. “И защо трябва да се пидиграваш на момчето?? Ти безупречен ли си Пази боже!”, скочиха на изцепката му. Други пък прогнозираха, че виждат вдъхновението му за някой куплет от следващо парче на Ицо, пише hotnews.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.