Нова измама на Мария във “ВИП Брадър”: Шеф Петров го изяде! (Скандално разкритие)

https://goreshto.net/zhalto/nova-izmama-na-mariya-vav-vip-bradar-shef-petrov-go-izyade-skandalno-razkritie/47253 Goreshto.net
Нова измама на Мария във “ВИП Брадър”: Шеф Петров го изяде! (Скандално разкритие)

Мария продължава да не действа по правилата на Големия Брат!
Фолк дивата Мария е решила да се прави на добрата самарянка в къщата на “ВИП Брадър”. Певицата поде война с Шеф Петров, но това е изцяло целенасочено.

Именно фолк дивата най-често излиза от Къщата, за да ходи по участия. Така тя има възможност да се информира за външния свят и какво е мнението на хората навън.

А то е повече от лошо за Боби Петров. По коментарите във Фейсбук се забелязва тотална ненавист към кулинарния спец.

Разбирайки това, Мария явно е решила да спечели дивиденти на негов гръб. Номинацията й снощи не беше никак случайна.

Знаейки, че зрителите мразят най-много Шеф Петров, певицата не пропусна да му зашлеви звучен шамар в ефир. Тя не само го посочи за изгонване, но и го определи като простак.

По този начин Мария стана много симпатична на зрителите. Тя си спечели още повече фенове и престоят й в Къщата явно ще е много дълъг.

Работата е там, че Мара Отварачката не е взела решението да се опълчи на готвача сама, а под влиянието на външния свят. Това само по себе си е измама, защото тя знае какво ще се хареса на хората и им го предлага.

Всъщност Мария не за пръв път прибягва до измамни методи в това шоу. Макар да са минали само 10 дни от началото му, тя вече за втори път действа задкулисно.

Първият път беше в понеделник, когато си откупи мисията срещу 3 хил. лв. Тогава на всички пред екрана направи впечатление, че парите бяха готови в чантата й, сякаш предварително се беше разбрала с Брадъра какво ще направи.

По-късно стана ясно, че в чантата й е имало 7 хил. лв. Онези 3 бона обаче бяха отделени. Това наистина е скандално.

Със сигурност Мария е сред фаворитите за спечелване на “ВИП Брадър”. Жалкото само е, че си служи с доста противоречиви похвати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.