Срам! Ловецът на бежанци Динко Вълев лъсна в палав чат докато приятелката му е бременна! (Всичко за скандала)

https://goreshto.net/zhalto/sram-lovecat-na-bezhanci-dinko-valev-lasna-v-palav-chat-dokato-priyatelkata-mu-e-bremenna-vsichko-za-skandala/47187 Goreshto.net
Срам! Ловецът на бежанци Динко Вълев лъсна в палав чат докато приятелката му е бременна! (Всичко за скандала)

Динко Вълев системно кръшкал на половинката си
Родолюбецът Динко Вълев се оказа голям палавник и въпреки че съвсем скоро стана татко за втори път, ловецът на бежанци не е от най-верните партньори.

Тези дни в мрежата се завъртяха негови голи снимки и еротично клипче, за които става ясно, че той е изпращал в мръснишки чатове с момичета.

Контактите на ямболията не се ограничавали само до виртуални изневери, а напротив той често се срещал със засуканите мадами, които обичал да забива в Инстаграм и Фейсбук, докато приятелката му е бременната или пък гледа двете им деца.

Снимка: lifeonline.bg
Когато си харесал някоя девойка, той започвал обикновен разговор, който бързо преминавал на сексуална тема, а скоро след това започвала размяната на голи снимки и клипчета, пише LifeOnline.bg.

Нещата обаче често стигали и до срещи на живо, за някои от тях Вълев дори палел колата и пътувал до други населени места за да разнообрази семейния живот, споделят помежду си жени имали късмета да си поиграят с жезъла на любовта на бай Динко.

Припомнете си, че Динко Вълев cтaнa бaщa зa втopи път пo cъщoтo вpeмe както и преди eднa гoдинa. Първото дете на чeшита е момиченце Bиĸтopия, а на 5 янyapи т.г. сподели paдocтнa нoвинa oтнoвo.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.