Дрън-дрън!! Жасмина Маджид лъже на корем за красотата си в ефир, а скри десетките си операции! (ето истината - СНИМКИ)

Жасмина Тошкова или Жасмина Маджид, както е по мъж, лъже яко!

https://goreshto.net/shoubiznes/dran-dran-zhasmina-madzhid-lazhe-na-korem-za-krasotata-si-v-efir-a-skri-desetkite-si-operacii-eto-istinata-snimki/143511 Goreshto.net
Дрън-дрън!! Жасмина Маджид лъже на корем за красотата си в ефир, а скри десетките си операции! (ето истината - СНИМКИ)

Жасмина Тошкова или Жасмина Маджид, както е по мъж, лъже яко!

Жасмина Маджид или Жаси от "Сделка или не", както си я знаят много хора и до днес, се появи в ефир, за да обяснява на дамите как да се поддържат като нея - сиреч младолики и красиви.

Жасито се съдра да разказва как не близвала алкохол, как се хранела супер балансирано и не пропускала да спортува. Тренирала всяка седмица по три пъти в продължение на един час и това били женските й тайни за хубост. Нищо повече.

Дрън-дрън ярина - казваме и ние, и потребителите. И за да не рече някой, че злобеем, ето ви снимки на Жасмина - тази от днес и онази, каквато се е родила. Ами не, че нещо, но двете жени нямат много общо една с друга, да не кажем, че са напълно различни.

Най-видимата и откровена промяна е в овала и формата на лицето на Жасмина, което дори не се доближава на йота от рожденото й. Сами виждате какъв е бил овалът й тогава и какъв е сега - издадена и добре оформена от филъри брадичка, издължен овал и яки, ама наистина яки скули. Да не говорим за устните, които преди почти не са се виждали.

Носът на Маджид също е променен видимо и дори очите й са коригирани - подложила се е на интервенция за повдигане на горния клепач. Всичко това, плюс липосукциите и изсмукването на мазнинки по тялото, говори истината за Жаси, а не празните й приказки.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.