Едва на 32 години: Яна Димитрова се състари, показа загрубяла кожа! (виж още)

https://goreshto.net/shoubiznes/edva-na-32-godini-yana-dimitrova-se-sastari-pokaza-zagrubyala-kozha-vizh-oshte/46930 Goreshto.net
Едва на 32 години: Яна Димитрова се състари, показа загрубяла кожа! (виж още)

Яна Димитрова явно не хидратира добре кожата си!

Петко Димитров и неговата Яна се показаха от плажа. Само че не плажа край морския бряг, а такъв в столицата. Двамата не се пускат често в мрежата, затова сега, когато го направиха, зорките очи на потребителки мигом забелязаха нещо не особено редно в лицето на танцьорката.

Яна Димитрова изглежда добре, както винаги, особено в тялото. Макар да е раждала два пъти, тя е запазила перфектните си форми, което се дължи със сигурност на танците и движението, но и си е ген. Лицето й обаче изглежда някак състарено и това се потвърждава още повече като видим възрастта й. Та тя е едва на 32 години в момента.

За тази възраст Димитрова има кожа на добре поддържана жена, прехвърлила обаче 40-така. Може би проблемът е, че не е свикнала да ползва задължителната слънцезащита, която не е препоръчителна само за лятото, а и за всеки ден, особено ако се прекарва доста време навън.


Слънчевите лъчи, мръсният въздух, прахът в столицата – всичко това съсипва кожата, която при Яна, дори и на снимката стои някак загрубяла, а на носа даже се бели. “Трябва да полага повече грижи, а и на тях явно парите не са им проблем, така че няма основания да не го прави”, коментират дами в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.